Vloeren

Onze vloerders zijn meester van alle mogelijke technieken van het vloeren, hierdoor is geen enkele ondergrond of plaats een probleem voor ons.

“Uw vloer is onze specialiteit”, dat is het motto bij Vloerwerken Wouters. Doordat wij alle werken die komen kijken bij het vloeren van een kamer kunnen uitvoeren, bent u bij ons steeds verzekerd van een perfecte afwerking zonder zorgen. Immers voeren wij ook de Pur- en chapewerken uit wat voor u goedkoper is aangezien u maar 1 bedrijf dient te bellen.

Onze vloerders zijn meester van alle mogelijke technieken van het vloeren, hierdoor is geen enkele ondergrond of plaats een probleem voor ons. Door onze nauwe samenwerking met fabrikanten zijn wij steeds op de hoogte van de laatste nieuwe en verbeterede producten. Zo om nog meer kwaliteit aan te bieden.

Voor alle werken die we uitvoeren geldt dezelfde regel: uw wensen zijn de leidraad vanaf de plannen tot de oplevering van de werken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Wij komen graag bij u thuis kijken wat er moet gebeuren, om aan de hand daarvan een vrijblijvende prijsofferte op te stellen.

Waarom kiezen voor Danny Wouters en zijn team?

Bij Vloerwerken Wouters kan u terecht voor al uw tegel- en klinkerwerken rondom het huis.
Doordat wij ook totaalprojecten realiseren, dient u maar één bedrijf te contacteren voor de uitvoer van uw werken.

Met 30 jaar ervaring, zeer uitgebreide kennis en een professioneel team, zorgen wij altijd voor topkwaliteit. We gaan in gesprek met onze klanten om tot het beste resultaat te komen.

Zit u nog met vragen of heeft u interesse in onze diensten?
Aarzel niet om ons te contacteren of vrijblijvend een offerte aan te vragen.