Vloeren

Wij zijn meester van alle mogelijke technieken van het vloeren, hierdoor is geen enkele ondergrond of plaats een probleem voor ons.

“Uw vloer is onze specialiteit”, dat is het motto bij Vloerwerken Wouters. Doordat wij alle werken die komen kijken bij het vloeren van een kamer kunnen uitvoeren, bent u bij ons steeds verzekerd van een perfecte afwerking zonder zorgen. Immers voeren wij ook de Pur- en chapewerken uit wat voor u goedkoper is aangezien u maar 1 bedrijf dient te bellen.

Wij zijn meester van alle mogelijke technieken van het vloeren, hierdoor is geen enkele ondergrond of plaats een probleem voor ons. Door onze nauwe samenwerking met fabrikanten zijn wij steeds op de hoogte van de laatste nieuwe en verbeterede producten. Zo om nog meer kwaliteit aan te bieden.

Voor alle werken die we uitvoeren geldt dezelfde regel: uw wensen zijn de leidraad vanaf de plannen tot de oplevering van de werken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Wij komen graag bij u thuis kijken wat er moet gebeuren, om aan de hand daarvan een vrijblijvende prijsofferte op te stellen.

Ontdek onze andere diensten

Badkamers

Chapewerken

Opritten

Terrassen

Natuursteen

Vloeren

Muurtegels

Tuinwerken