Onze diensten

Bekijk onze diensten en service die we aanbieden voor het project dat bij u past.

Badkamers

Wij verzorgen met veel plezier heel uw badkamerrenovatie van A tot Z. U heeft maar 1 aanspreekpunt die alles voor u regelt.

Chapewerken

Wij bieden onze klanten een totaalpakket aangaande van de chapewerken tot de uitvoering van klinker-, tegel- en vloerwerken.

Opritten

Bij Vloerwerken Wouters kan u ook terecht voor al uw tegelwerken rondom het huis.

Terrassen

Ook voor het aanleggen of vernieuwen van een terras bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u het totaalpakket bieden.

Natuursteen

Bij Vloerwerken Wouters werken we graag met natuursteen, een veelzijdig en gemakkelijk bewerkbaar materiaal dat zeer goed te combineren valt met andere gesteenten.

Vloeren

Wij zijn meester van alle mogelijke technieken van het vloeren, hierdoor is geen enkele ondergrond of plaats een probleem voor ons.

Muurtegels

Wij plaatsen de muurtegels in badkamers, keukens en waar u het maar wenst.

Tuinwerken

Heb je een ontwerp van de nieuwe tuin? Dan kunnen wij dit project volledig van begin tot einde aanleggen en afwerken voor u.

Bij Vloerwerken Danny Wouters staat kwaliteit centraal.

Wij kunnen overweg met alle ondergronden en vloeren. Bovendien voeren wij de werken uit vanaf de isolatie tot en met de chapewerken en met het tegelen van keramiek of natuursteen. Ook niet vlakke ondergronden en trappen zijn voor ons geen probleem.

Ook voor opritten kan u bij ons terecht, voor zowel klinkers als kasseien.

Indien u na het bekijken van onze website nog steeds vragen heeft, neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat.

Waarom kiezen voor Danny Wouters?

Wij voeren alle werken uit van A tot Z, wij zijn de laatste jaren gespecialiseerd in totaal projecten van zowel binnen als buiten. U heeft hierbij maar 1 aanspreekpunt, zo komt dit voor u goedkoper en overzichtelijker over. Op deze manier trachten wij steeds om tot een goede samenwerking te komen.