logo

Onze diensten

Bekijk onze diensten en service die we aanbieden voor het project dat bij u past.

Bent u op zoek naar een professionele vloerder om uw nieuwe tegels te leggen? Dan bent u bij Vloerwerken Wouters aan het juiste adres! Onze vloerders zijn meester van alle mogelijke technieken en op de hoogte van de nieuwste producten.
Wij bieden onze klanten een totaalpakket aangaande van de chapewerken tot de uitvoering van klinker-, tegel- en vloerwerken.
Je woning verliest ook warmte via de vloer, daarom dat het ook sterk aangeraden is om bij een nieuwbouw of renovatie deze te isoleren.
Wij plaatsen de muurtegels in badkamers, keukens en waar u het maar wenst.
Bij Vloerwerken Wouters kan u ook terecht voor al uw tegelwerken rondom het huis.
Verbeter uw buitenruimte door het aanleggen of vernieuwen van een terras! Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste materialen en het rekening houden met de omgeving, zoals een eventueel zwembad.
Bij Vloerwerken Wouters werken we graag met natuursteen, een veelzijdig en gemakkelijk bewerkbaar materiaal dat zeer goed te combineren valt met andere gesteenten.
Wij verzorgen met veel plezier heel uw badkamerrenovatie van A tot Z. U heeft maar 1 aanspreekpunt die alles voor u regelt.

Bij Vloerwerken Vloerwerken Wouters staat kwaliteit centraal.

Wij kunnen overweg met alle ondergronden en vloeren. Bovendien voeren wij de werken uit vanaf de isolatie tot en met de chapewerken en met het tegelen van keramiek of natuursteen. Ook niet vlakke ondergronden en trappen zijn voor ons geen probleem.

Ook voor opritten kan u bij ons terecht, voor zowel klinkers als kasseien.

Indien u na het bekijken van onze website nog steeds vragen heeft, neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat.

Waarom kiezen voor Vloerwerken Wouters?

Wij voeren alle werken uit van A tot Z, wij zijn de laatste jaren gespecialiseerd in totaal projecten van zowel binnen als buiten. U heeft hierbij maar 1 aanspreekpunt, zo komt dit voor u goedkoper en overzichtelijker over. Op deze manier trachten wij steeds om tot een goede samenwerking te komen.