Welkom bij Vloerwerken Wouters

Danny Wouters, zelfwerkend patroon van Vloeren en Tegelwerken Danny Wouters BVBA, heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Het bedrijf is opgericht in 1992 en heeft sinds deze opstart kwaliteit en service hoog in het vaandel gedragen.
Het team bestaat uit Danny Wouters, die steeds op de werf aanwezig is, en twee gemotiveerde medewerkers die thuis zijn in het vak.

Wij voeren alle werken uit van A tot Z, wij zijn immers ook in staat om de chapewerken binnenshuis en de grondwerken voor uw terras of oprit uit te voeren. Op deze manier bent u goedkoper gesteld aangezien u maar één bedrijf dient te bellen om alle werken uit te voeren.

Voor vloerwerken bent u bij Vloerwerken Wouters bvba aan het juiste adres. Wij kunnen overweg met alle ondergronden en vloeren. Bovendien voeren wij de werken uit vanaf de chape tot en met de tegels en zelfs natuursteen. Ook niet vlakke ondergronden en trapen zijn voor ons geen probleem.

Indien u na het bekijken van onze website nog steeds vragen heeft, neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat.
 

Contacteer ons

Vloeren en Tegelwerken Danny Wouters bvba
Paalstraat 1A                 
2223 Schriek (Grootlo)  
Tel.: 016/53.58.82   
Fax: 016/53.58.85
Gsm: 0475/60.56.18    
BTW BE 0447.705.577

info@vloerwerkenwouters.be